Over ons

Leer! Bijles is opgericht in mei 2020 uit een passie voor het geven van bijles. Nu zijn wij ons team aan het uitbreiden om zo veel mogelijk leerlingen te kunnen helpen.

Meike de Jong

Mijn naam is Meike de Jong en ik studeer Muziekwetenschap en Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben 21 jaar en heb een passie voor les geven.

In de vierde klas van het VWO ben ik begonnen met bijles geven aan lagere leerjaren. In de vijfde en zesde klas gaf ik ook bijles aan leerlingen van andere middelbare scholen uit de omgeving.

Na de middelbare school succesvol te hebben afgerond, wilde ik bijles blijven geven. Dit heb ik een tijdje via een bedrijf gedaan, maar toch wilde ik meer zelfstandigheid. Dat is de reden waarom ik mijn eigen bijles bedrijf wilde beginnen.

Al onze teamleden zijn gemotiveerd om les te geven, omdat zij in de toekomst voor de klas willen staan of nu al voor de klas staan. Ze krijgen verschillende middelen om les mee te geven, zoals een whiteboard, een BiNaS/ScienceData of woordenboeken.

Zou jij ons team willen versterken? Klik dan hier!


Geïnteresseerd?


%d bloggers liken dit: