De bijlessen

Iedereen geeft op een andere manier bijles. Hieronder vind u onze manier van werken. Wij geven bijles in de vakken: Engels, Nederlands, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, NaSk en biologie.


De bijles

Aan het begin van de bijles gaan we kijken wat we die dag gaan doen en of er al vragen zijn over de stof. Vervolgens beantwoorden we vragen over de stof en maken we oefeningen.

Er bestaan geen stomme of domme vragen, dus je mag me altijd onderbreken voor een vraag.

Wij nemen hebben een whiteboard bij ons om de lessen te ondersteunen. Afhankelijk van het vak nemen wij ook een rekenmachine of BiNaS mee.

Indien er specifieke wensen zijn over hoe de stof wordt behandeld of hulp met studiekeuze, dan horen wij dat graag.

Wat verwachten wij van de leerling?

Wij verwachten dat de leerling zich goed inzet tijdens de lessen en eventueel voor de bijles een aantal vragen voorbereid.

Locatie

Momenteel geven wij de bijlessen in onze lesruimte aan de Deventerstraat 130-W, online of bij u thuis. Waar de bijlessen worden gegeven gaat in overleg.

Indien u niet in de omgeving van Apeldoorn woont, is het ook mogelijk om online, via Skype of Google Meet, bijles te krijgen. Dan delen wij ons scherm met een whiteboard en bekijken we de oefeningen online. Indien dat niet mogelijk is, dan maakt de leerling foto’s van de desbetreffende lesstof.


Geïnteresseerd?


%d bloggers liken dit: