Bijlesdocent voortgezet onderwijs onderbouw

Heb jij een passie voor lesgeven aan leerlingen in de eerste tot en met de derde klas? Wil je later in het onderwijs gaan werken of doe je daar een opleiding voor? Lees dan snel verder.

Als bijlesdocent aan onderbouwleerlingen geef je les in de basis, die de leerlingen in verdere jaren nodig hebben. Je kan goed en op een makkelijke manier concepten uitleggen en je kan streng zijn als dat nodig is. Sommige leerlingen hebben dyslexie, ADHD, ADD, etc. waardoor geduld erg belangrijk is.

LeeftijdLoon
16€8,- per uur
17€9,50 per uur
18+€11,- per uur

Vereisten:

  • Je hebt een MAVO, HAVO of VWO diploma of je zit in de vierde klas of hoger en kan een cijferlijst laten zien waar je voldoende staat voor de vakken, die je wilt geven.
  • Je doet een opleiding tot docent of je gaat een opleiding tot docent doen.
  • Je kan een VOG aanleveren.

Lesgeven is elke dag anders en je komt voor verschillende uitdagingen te staan. Om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken is er materiaal beschikbaar, krijg je een whiteboard met stiften en krijg je eventueel boeken mee.

Jij beslist of je een leerling les wilt geven en wanneer je dat gaat doen. Als je problemen hebt met een leerling, ouder of ziekte, dan zullen we samen naar een oplossing zoeken.

Ben je geïnteresseerd? Laat dan hier je informatie achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

%d bloggers liken dit: